Palvelut

Perustoimintamme on rautateiden liikkuvan kaluston vuokraus ja asiakkainamme ovat

  1. Rautatielogistiikkaa harjoittavat yritykset – joille löydämme kuljetusten hoitamiseksi juuri sellaisia vaunuja kuin mitä ne kaipaavat. Asiakasverkostossamme on useita erilaisia vaununomistajia, joiden valikoimasta löydämme kuljetusliikkeille vaunut, jotka sopivat juuri heidän tavaroilleen
  2. Vaununomistajat – joille tarjoamme kilpailukykyisiä vuokraehtoja heidän vaunukannassaan oleville vaunuille ottamalla ne vuokralle ja vuokraamalle ne edelleen rautatielogistiikkaa harjoittaville yrityksille tavaroiden kuljetuksia varten.

Yleensä teemme pitkäaikaisia vuokrasopimuksia, mutta teemme asiakkaan halutessa myös lyhytaikaisempia, hanke- ja rahtikohtaisia yhteistyösopimuksia.

Autamme asiakkaitamme tarvittaessa hoitamaan vaunujen tullimenettelyt ja väliaikaiset maahantuonnit. Voimme auttaa myös järjestämään vaunujen huollot ja korjaukset sekä varaosien, esimerkiksi pyöräparien ja isohkojen valuosien hankinnat.

Harjoitamme myös omatoimisesti rautatielogistiikkaa vaunujen lähettämiseksi lähtö- ja kohdeasemien välillä, muun muassa kuljetusten huolintaa Venäjältä Suomeen ja muihin EU-maihin ja päinvastoin.

Pyydämme lähettämään kyselyt osoitteeseen kuldar@nordicassets.fi